Bélszínszelet sajtkrémmel és kakukkfűaromával

Romantikus vacsorákhoz.

A bélszínt zsinórral körbekötjük.

Egy serpenyőben kevés kakukkfűvel felolvasztjuk a vajat, majd mindkét oldaláról 5 percig barnára sütjük rajta a húst. Sóval és borssal ízesítjük.

A bélszínszeletet előmelegített tányérokra rakjuk.

A serpenyőbe beleöntjük a tejszínt, beletesszük a Leerdammer® Toast & Burger sajtszeleteket, és mártást készítünk belőle.

Ráöntjük bélszínre a mártást és tálaljuk.

Összetevők 2 fő részére

2 hamburgerre
  • 4 szelet Leerdammer® Toast and Burger
  • 2 marhabélszín steak (egyenként 200 g)
  • 20 g vaj
  • 6 teáskanál tejszín
  • Fekete bors
  • Friss kakukkfű

Kapcsolódó receptek