A felelősségteljes márka
A Leerdammert a zamatosság és az egyszerűség jellemzi. Ínycsiklandó termék, melyet felelősségteljes emberek állítottak elő. Örülünk annak, hogy a Leerdammer® sajttal egyedi és vidám pillanatokat szerezhetünk a mindennapokban. Társadalmi felelősségünket viszont mindig is komolyan vettük. Ezért természetes, hogy a társaságunk társadalmi felelősségvállalását leginkább életmódként, mint külön projektként kezeljük. Biztosak vagyunk abban, hogy ha Ön is meggyőződik arról, mi áll mindemögött, egyetért majd velünk…
Mi, akik a Leerdammer® sajt készítésével foglalkozunk, nem állítjuk azt, hogy megváltoztatjuk a világot, mi egyszerűen csak azt csináljuk, amit mondunk. Tudjuk, hogy senki sem tökéletes, de nap mint nap arra törekszünk, hogy valamivel jobbak legyünk. Tehát igen, az általunk választott tej szabadon, friss levegőn legelő tehenektől származik. Igen, a sajtjaink természetes úton érlelődnek. Igen, a receptúránk 100%-ban alkalmas vegetáriánusok számára. És igen, 2019-től kezdődően a Leerdammer® sajtok csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.
Tej
Meggyőződésünk, hogy egy jó sajthoz jó minőségű tejet adó tehenekre van szükségünk. És a tehenek pontosan ezt is teszik!
Know-how
Nálunk biztos lehet abban, hogy a Leerdammer® sajt gyártására szakosodott szakembereink ismerik a kiváló minőségű és ízű sajtok előállításának összes fortélyát. És azokat be is tartják!
Környezet
Azt állítjuk, hogy a Leerdammer® nemcsak az ízének és állagának köszönhetően kivételes, hanem azért is, mert minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy tovább csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat.
Tápérték
Olyan sajtot előállítani, amely mindenki számára megfelelő, nem olyan egyszerű. Leerdammer® sajtjaink azonban magukért beszélnek!