Crostini rukkolás-diós pesztóval

Harapnivaló szendvicsek.

  1. A rukkolát az apróra vágott dióval és 4 evőkanál dióolajjal finomra mixeljük. Hozzákeverünk 2 evőkanál finomra reszelt Leerdammer® Caractère sajtot, és bőségesen citromlével, sóval, borssal és egy csipet cukorral ízesítjük.
  2. A baguette-szeleteket megpirítjuk, majd megkenjük a rukkolás-diós pesztóval. Rárakjuk a Leerdammer® Original sajtot, apróra vágott dióval és rukkolalevelekkel díszítjük.

 

Összetevők 4 fő részére

4 szeletre
  • Leerdammer® Finesse Original
  • Leerdammer® Finesse Caractère
  • 1 baguette
  • 1 csomó rukkola
  • 40 g apróra vágott dió
  • 4 evőkanál dióolaj
  • Citromlé
  • Só, bors
  • Cukor

Kapcsolódó receptek